Visie en Bestuur

bestuur
van Gaalen

Visie
“Ichthus Arnhem is een christelijke studentenvereniging waar leden samenkomen in geloof en vriendschap. Wij zijn een vereniging met leden die verbroederen en sterke banden opbouwen. Ichthus Arnhem is een vereniging waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn. Wij staan naast elkaar met God in ons midden.”

Jaarthema
Firmus Nexus

Jaartekst – Efeziërs 4:15b-16 NBV 21
Het hoofd is: Christus. Vanuit dat hoofd krijgt het hele lichaam samenhang, en wordt het ondersteund en bijeengehouden door alle gewrichtsbanden. Ieder deel draagt op eigen wijze bij tot de groei van het lichaam, dat zo zichzelf opbouwt door de liefde.

Bestuur van Gaalen is dit jaar (2022-2023) het bestuur dat de vereniging richting geeft.

Bestuur van Gaalen-37
Jaarlogo 2022-2023 Firmus Nexus

Even voorstellen

Mevrouw de voorzitter der C.S.V. Ichthus Arnhem

Hoi hoi! Mijn naam is Evie, 23 jaar en ik ben derdejaars Ichthiaan. Dit verenigingsjaar heb ik het genoegen om voorzitter te zijn van C.S.V. Ichthus Arnhem. Naast deze prachtige functie ben ik de komende tijd derdejaars student HBO-ICT in de richting Business IT & Management. We vormen dus een technisch bestuur met twee ICT’ers en een bouwkundige!
 
Er zijn heel wat dingen die mij enthousiast maken, zoals hoop dance, sporten, vioolspelen, lezen, bordspellen, series kijken en koffietjes of andere drankjes doen met vrienden in de stad. Hiernaast ben ik (bijna) altijd bereid tot een gesprek over de bovengenoemde dingen, geloof & theologie, psychologie, studiegerelateerde onderwerpen, musicals, D&D en uiteraard Ichthus.
 
Ichthus Arnhem kan ik het beste omschrijven als een hechte vriendengroep. Ik heb passie voor deze vereniging en haar mensen. Ik kijk er daarom erg naar uit om me er dit jaar samen met mijn bestuursgenoten extra voor in te zetten. Wees welkom een keer langs te komen bij onze vereniging!😊
 

Mevrouw de secretaris der C.S.V. Ichthus Arnhem

Heyy! Mijn naam is Danique. Ik ben inmiddels alweer vierdejaars Ichthiaan. Ik heb het genoegen om dit jaar voor de tweede keer de functie van secretaris op me te nemen bij deze geweldige vereniging. Naast Ichthus ben ik af en toe soms wel eens bezig met mijn studie; bouwkunde. Verder vind ik het ook erg leuk om spelletjes te spelen, F1 te kijken en te mountainbiken.
 
Het mooie aan Ichthus is dat wij een hechte vriendengroep zijn. We zien elkaar vaak om bijvoorbeeld gezellig een drankje te drinken, maar hebben ook veel diepgaande gesprekken met elkaar. Daarnaast organiseren wij de gekste activiteiten en leukste feesten, die ervoor zorgen dat je een onvergetelijke studententijd hebt! Ik kijk er erg naar uit om met mijn twee leuke bestuursgenoten de boel draaiende te houden dit jaar!
 
 

Meneer de penningmeester der C.S.V. Ichthus Arnhem

Hoi hoi!
Ik ben Marc Vervoorn en penningmeester voor dit jaar! Dit is mijn derde jaar bij Ichthus Arnhem en nu mag ik me dan ook penningmeester van deze prachtige vereniging noemen! Ik studeer Embedded Software Development (ICT 😉), en zit nu in mijn derde studiejaar.
 
Ik geniet ontzettend van leuke dingen doen met vrienden, een wandeling en de boerderij! Verder heb ik mijn eigen bedrijf, waar ik met veel plezier aan werk en natuurlijk ICHTHUS!!! waar ik altijd met veel plezier naar toe ga, en nu ook de boel draaiende mag houden (maar dat doen we uiteindelijk natuurlijk als hele vereniging samen😊). Als ik niet aan het studeren of werken ben, vind je mij waarschijnlijk samen met vrienden of familie, genieten van de natuur of een combinatie natuurlijk!
 
 

oude besturen