Visie en Bestuur

bestuur
sigma

Visie
“Ichthus Arnhem is een christelijke studentenvereniging waar leden samenkomen in geloof en vriendschap. Wij zijn een vereniging met leden die verbroederen en sterke banden opbouwen. Ichthus Arnhem is een vereniging waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn. Wij staan naast elkaar met God in ons midden.” 

Jaarthema
Snoei – Groei – Bloei

Jaartekst – Johannes 15:1-2 (HTB)
“Ik ben de echte wijnstok en mijn Vader is de wijnbouwer. De ranken aan Mij die geen vrucht dragen, kapt Hij weg. De ranken die wel vrucht dragen, snoeit Hij om er nog meer vruchten aan te laten komen.”

Bestuur SIGMA is dit jaar (2023-2024) het bestuur dat de vereniging richting geeft.

Even voorstellen

Mevrouw de voorzitter der C.S.V. Ichthus Arnhem

 Lindy Coehorst

“Hey! Ik ben Lindy, Ik ben de huidige voorzitter van onze mooie vereniging 😊

Ik studeer de Pabo (leerkracht basisonderwijs) aan de HAN hier in Arnhem. Ik heb nu een halfjaartje tussenjaar, waarna ik verder ga aan mijn tweede leerjaar. Verder vind ik het leuk om te bakken om een spelletje te doen, om creatief bezig te zijn of een drankje te doen.

Ik ben nu derdejaars lid van Ichthus Arnhem, Ik ben erbij gekomen, omdat ik zoekende was naar het geloof. Daarom had ik behoefte aan een groep christelijke studenten om mij heen, waarmee ik over mijn geloof en over mijn twijfels kon praten. Deze vereniging heeft mij die gesprekken gebracht, maar ook veel leuke en gekke activiteiten, ontzettend leuke weekenden en hele lieve vrienden. 

Ik ben echt super blij met deze leuke vereniging en met mijn ontzettend lieve bestuursgenootjes❤️

Kom een keertje langs om te kijken of Ichthus Arnhem ook iets voor jou is!”

 

 

Mevrouw de secretaris der C.S.V. Ichthus Arnhem

 Dagmar van den Berg
“Mijn naam is Dagmar, ik ben achttien jaar en ik ben tweedejaars Ichthiaan. Dit jaar mag ik mijzelf ook de secretaris van Ichthus Arnhem noemen (whoohooo!). 
 
Ik studeer Fashion Tailor aan het 
schitterend Rijn IJssel, en daarvan zit ik nu ook in het tweede jaar. 
Ik word echt blij van kleding maken, lezen, koffiedrinken en God leren kennen. Je kan me altijd 
porren voor theologische discussies, de laatste modeweetjes en een lekkere kop koffie! “
 
 
 
 
 

Meneer de penningmeester der C.S.V. Ichthus Arnhem

 Ruben de Jong
 

“Ah goeie!

Ik heet Ruben en heb dit jaar de eer om penningmeester van Ichthus Arnhem te zijn. Ik heb afgelopen twee jaar kunnen genieten van deze kleine maar gezellige vereniging. Dit is ook waarom ik ervoor gekozen heb om een bestuursjaar te doen.

Ik kom oorspronkelijk uit Friesland en ben op mijn 11de verhuisd naar
Zuid-Afrika. Daar heb ik gewoond tot mijn 20ste. Mijn ouders zijn zendelingen die daar kinder- en jongeren werk doen. Na een jaar van corona, mislukte wiskunde-studie en wennen aan Nederland, ben ik in het heuvelachtige Arnhem beland om hier m’n studie: ‘Mechanical Engineering’ (werktuigbouwkunde) te doen.

Muziek, kamperen, spelletjes doen met leuke mensen en een goed filosofisch/theologisch gesprek voeren zijn dingen waar ik blij van wordt. Het leuke is dat deze dingen en
Ichthus overlappen!

Ik kijk er naar uit om dit jaar een goeie basis te leggen voor de toekomstige jaren”

oude besturen