Visie en Bestuur

bestuur
Hoekstra
(2021 - 2022)

Visie
“Ichthus Arnhem is een Christelijke studentenvereniging met leden die gezamenlijk geloven en ontwikkelen. Wij zijn een vereniging waar leden elkaar ontmoeten, naar elkaar omzien en verbroederen. Wij zijn een vereniging die naar buiten treedt en nieuwe leden verwelkomt. Wij zijn een vereniging met levendigheid en enthousiasme. Wij samen zijn de vereniging!”  

Jaarthema
Samen één!

Jaartekst – Matteüs 18:20

Want waar twee of drie mensen in mijn naam samen zijn, ben ik in hun midden.

Bestuur Hoekstra is dit jaar (2021-2022) het bestuur dat de vereniging richting geeft.

Even voorstellen

Mevrouw de voorzitter:

Hey!
 
Ik ben Sanne Hoekstra en dit jaar ben ik de voorzitter van Ichthus Arnhem. Ik ben nu tweedejaars Ichthiaan. Ik studeer religiewetenschappen aan Universiteit Utrecht. Als ik niet bezig ben met bestuur of studie dan ben ik boeken aan het kopen, film aan het kijken of cocktails aan het drinken (toch vaak met bestuur) 🙂
Ik geniet enorm van mij lieve (maar toch wel erg oude) bestuursgenootjes, het is altijd gezellig! Of zoals Alieke zou zeggen: “Het is altijd dikke met met Sanne, Danique en ik!”
 
 

Mevrouw de secretaris:

Hey!
 
Ik ben Danique en ik ben dit jaar de secretaris van Ichthus Arnhem. Ik ben nu derdejaars Ichthiaan. Ik studeer Bouwkunde. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te mountainbiken, schilderen en zoals al eerder vernoemd door onze voorzitter cocktails te drinken (met mijn bestuursgenoten).
Ik heb ontzettend veel geluk met mijn twee super leuke bestuursgenoten! Onze bestuursvergaderingen zitten altijd vol met gezelligheid. Ook ben ik ontzettend blij met alle gezellige leden die onderdeel zijn van de vereniging!
 
 

Mevrouw de penningmeester:

hey!
 
Ik ben Alieke Larooij en dit jaar mag ik mijzelf penningmeester noemen van de leukste studentenvereniging namelijk Ichthus Arnhem! Dit is alweer het vierde jaar dat ik mij deel mag voelen van deze vereniging en met mijn 22 jaar behoor ik alweer tot de oude garde, maar wijsheid komt met de jaren!
Naast mijn studie Bos- en natuurbeheer ben ik ontzettend graag in de natuur! Ook kan ik genieten van heerlijk een avondje handwerken of een lange wandeling.
Van ons bestuur ben ik wel een beetje de spring-in-’t-veld en houd ik van gekke impulsieve dingen doen! Ik geniet enorm van mijn bestuursgenootjes waar ik ook af en toe op mag steunen! 🙂

 

oude besturen